News

28-12-2011

Jumping Mechelen

Wanneer Geerkens-Hippico bouwt willen we steeds een plaats scheppen waar ruiter en paard in alle rust kunnen werken in een ontspannen maar professionele omgeving. Deze aanpak loont en dat wordt jaarlijks op verschillende internationale events bewezen. Ook tijdens de eerste dagen van Jumping Mechelen gaan enkele van onze klanten bijzonder succesvol van start.

Sinds maandagavond begonnen de podiumplaatsen voor onze klanten/vrienden zich op te stapelen. Nina Fagerström beet de spits af voor de Stephex-stables en eindigde met Mouse op een 3de plaats in de Queens Cup. Enkele ogenblikken later kan Jody Bosteels de overwinning van de 1m35 proef op zijn naam schrijven met Cobe van het Gonnehof. Ook in de late avond is er een podiumplaats voor een duo dat woont en werkt in Geerkens-Hippico stal, Ludo Philippaerts behaalt de tweede plaats in de prestigieuze Masters met zijn Chicago van het Moleneind.

Op dag 2 is Joe Clee de sterke man, Joe Clee rijdt sinds enige tijd voor de stal van Ludwig Criel en lijkt deze dinsdag de man in vorm. Met Diablesse de Muze schrijft hij de 1.45-proef in de 2* op zijn naam. Later op de avond behaalt hij op een schitterende manier de overwinning in de Prijs Studbook Zangersheide voor 6-jarige hengsten met Vedet de Muze (Cartani uit Azuela de Muze). In dezelfde proef is de tweede plaats ook voor een klant van Geerkens-Hippico. Jaren na de successen van vader Ludo met Darco is het nu de beurt aan zoon Nicola met... een zoon van Darco namelijk Forever d'Arco ter Linden! Een story om te volgen.
De spanning op dinsdagavond liep in crescendo. Na de 6-jarige hengsten was het logischerwijs de beurt aan de 7-jarigen om hun kwaliteiten te tonen. Een bijzonder sterk deelnemersveld trad aan in deze proef met alweer twee Geerkens-Hippico stallen in de schijnwerpers. Joe Clee op een tweede plaats met Utamaro d'Ecaussines, Niels Bruynseels met Echo van 't Spieveld op de derde plaats.Author: TL
Copyright photo: www.studforlife.com

Pictures