Sportstal dressuur

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Begijnhoeve 2.0

European center for dressage with state-of the-art facilities for boht horses and riders! 

Begijnhoeve is located centrally situated in “De Kempen”, and is easily reached from Antwerp, Brussels and half an hour drive from Eindhoven. Our estate is located in a beautiful, rural environment with state-of-the-art facilities for both horses and riders.

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Academy Bartels

Academy Bartels is gevestigd op het schitterende landgoed Culitsrode. De ruim opgezette accommodatie heeft bewezen niet alleen geschikt te zijn voor de training en africhting van wedstrijdpaarden en ruiters. Het is ook een perfecte locatie voor boeiende excursies en exclusieve business events. De sportstal is uitgerust met luxe inrichting.

Website: www.academybartels.com

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Stal Van Lent - Baetens

Moderne sportstal met ruime stallen en indoor rijhal.

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Dressuurstal Devroe

In Nieuwrode, op de grens met Aarschot, heeft Jeroen Devroe samen met zijn partner Carmen De Bondt zijn Dressuur stal.

Op een heuvelrand , in dit idyllisch hoekje van het Hageland - Klein Zwitserland zoals het in de streek genoemd wordt – heeft Jeroen van zijn passie zijn beroep gemaakt: het africhten en trainen van zijn eigen dressuur paarden en van deze die hem door eigenaars toevertrouwd worden. Het opleiden en trainen wordt afgewisseld met het geven van privé-lessen.
 
Diverse leerlingen komen naar de professionele stal om samen met Jeroen en Carmen te trainen. Zij vormen samen een ideale combinatie en begeleiden hun leerlingen tot op het hoogste niveau.
De dressuurstal Jeroen Devroe omvat naast het woonhuis, ruim 20 boxen (4 x 4), een binnenpiste (40 x 20), een buitenpiste van 60 x 20, longeerpiste, stapmolen, solarium en 4 ha weideland. Vanuit de binnenpiste met aan een lange zijde grote openschuivende ramen, heb je een schitterend zicht op de vallei…

Website: www.jeroendevroe.be

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Blockx Dressage Stables

Dressuurstal Walter Blockx