Hippische centra

De hippische centra vormen absoluut het paradepaardje van Geerkens-Hippico! Wij garanderen een optimale veiligheid en gaan uit van onderhouds- en paardvriendelijkheid als basisvoorwaarde. Hier kunnen wij u meer bieden dan op deze website weer te geven valt. Voor meer informatie kunt u terecht bij dé specialist: Geerkens-Hippico!
Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Stal Artémis

Het complex werd gebouwd in 2011/2012 door Altez voor de familie Bulteel. Enkele jaren later is deze stal overgelaten aan de familie Meynaerts en omgedoopt tot de stal Artémis.

De accomodatie omvat een binnenpiste, 45 binnenboxen, een inpandig appartement en cafetaria.

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

De Cavalerie

Manege De Cavalerie is gelegen in een mooie, landelijke omgeving in Heist-op-den-berg.

De moderne accommodatie bestaat uit 2 binnenpistes van 40m x 20m, 89 pensionstallen en een brasserie die zicht heeft op de beide pistes. In de brasserie kan je alle dagen behalve maandag terecht voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd.

Voor de realisatie van dit project geeft Geerkens - Hippico gebruik gemaakt van steenstrips in combinatie met een traditioneel gemetste voorgevel. Het onderhoudsvrije padoek schrijnwerk komt hier veelvuldig aanbod.

Neem een kijkje op hun website: www.decavalerie.be

 

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Hippisch Centrum Stal Hulsterlo

Realisatie Geerkens-Hippico: Volledig nieuw Hippisch Centrum met stallen, wasplaatsen, binnenpiste 84m * 32m en binnenpiste 50m * 22m

Website Stal Hulsterlo: www.stal-hulsterlo.be

Woordje van de eigenaar: Als Hippisch Centrum beschikt Hulsterlo over enkele belangrijke troeven die ervoor zorgen dat dit centrum kan uitgroeien tot één van de toplocaties in het Belgische paardensportgebeuren.
Niet enkel de unieke locatie binnen de Benelux maar ook het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden maken van dit centrum een uitgelezen locatie voor iedere paardenliefhebber. Ontdek onze website en overtuig jezelf van de sterke troeven die dit Hippisch Centrum te bieden heeft.

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Horsehotel De Wouwerse Velden

Stal Hazebroek is een compleet Hippisch Centrum waar je je eigen paard kan stallen, les volgen op een paard van het centrum of gewoon in alle rust iets kan drinken in de gezellige cafetaria. Zowel in de zomer als in de winter worden verschillende keren per maand wedstrijden georganiseerd die steevast veel publiek aantrekken.

De accommodatie bestaat uit een binnenpiste, cafetaria en een 40-tal semi-luxe boxen.

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Manege Woutershof

Manege Woutershof is een prachtig Hippisch Centrum gelegen vlakbij Hasselt in het hartje van Limburg.

Geerkens-Hippico bouwde hier het volledige centrum met binnenpiste, stallen en cafetaria. Dit alles in een moderne maar gezellige stijl.

Neem gerust een kijkje op de uitgebreide website www.manegewoutershof.be

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

KI Twinkeling

Realisatie Geerkens-Hippico: Hippisch centrum met KI-centrum, binnenpiste, sportstallen en stallen voor opfok.

Woord van de eigenaar: "De naam van onze stoeterij is afgeleid van de naam van onze allereerste fokmerrie “Twinkel van Alsingen”. In de loop der jaren is onze hobby fokkerij uitgegroeid tot wat het nu is: een moderne paardenfokkerij met als nevenactiviteit een erkend K.I.-station en een verzorgde pensionstalling.
Wij hebben onze droom kunnen waarmaken in de paardenwereld waaraan wij elke dag verder bouwen met onze ganse familie."

Website: www.twinkeling.be

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

QC stables te Sint-Niklaas