Geerkens-Hippico neemt de integrale afwerking van uw hippisch project voor zijn rekening!

Van het ontwerp en de bouwaanvraag over de productie tot en met een sleutel op de deur afwerking. We beschikken over een eigen fabriek voor de productie van staal, beton, stalinrichting, ramen en deuren (in hout, aluminium en metaal). Een ultramoderne zaag-, boor- en straalstraat staat in voor het bewerken van de basiselementen van de staalconstructies. Deze worden samengesteld en afgelast door gecertificeerde lassers met behulp van meerdere lasrobotten. Iedere constructie wordt daarna afgewerkt in een eigen verfspuitafdeling of warmbad verzinkt.De twee eigen betonfabrieken produceren prefab betonwanden in gewapende uitvoering (op diktes van 10, 15, 20, 24 en 28 cm) in volbeton of in geïsoleerde uitvoering zonder koudebruggen. De buitenkant van deze wanden kan op verschillende manieren worden afgewerkt: in glad beton, silex of steenstrips. Ook voor het schrijnwerk en de inrichting heeft u verschillende keuzemogelijkheden. We stellen uw project dus volledig naar uw noden en wensen samen en bieden u zo een gebouw op maat.

GEERKENS-HIPPICO staat in voor eigen productie en fabricage en beschikt over eigen ploegen voor montage en onderbouwwerken. Het bedrijf is dus verticaal geïntegreerd, wat garant staat voor een hoge kwaliteit en een tijdige oplevering.

Altez Group

Altez Group is een veelzijdige, geïntegreerde bouwgroep, met specialisaties in diverse sectoren.
Kiezen voor Altez, betekent kiezen voor betrouwbaarheid, rendabiliteit en kracht.

Betrouwbaarheid

Als bouwpartner kunnen wij een indrukwekkende referentielijst van tevreden klanten voorleggen. Wij engageren ons sterk voor uw project en bouwen voor u zoals we voor onszelf zouden bouwen. U gaat dus met een betrouwbare partner in zee.

Rendabiliteit

Elk project wordt van a tot z door ons opgevolgd; een totaalaanpak die rendeert, zowel voor u als voor ons. Efficiënte gebouwen dragen immers bij tot een efficiënte bedrijfsvoering.

Kracht

De schaalgrootte van Altez in combinatie met de diversiteit van onze activiteiten, zorgen ervoor dat we een enorm flexibel bedrijf zijn. Met drie vestigingen in de Benelux bieden we specialisten voor elke sector en een indrukwekkende productie- en uitvoeringscapaciteit. Bovendien bevinden we ons steeds op een erg korte afstand van onze klanten.

www.altez.be