Sportstal jumping

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Stal Den Horst

Springstal van Lander De Bruyn met als hoofddoel: opleiding van jonge paarden.

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Devos Stables

Pieter Devos is goed op weg om een begrip te worden in de paardensector. In 2008 werd hij talent van het jaar. In 2010 sprong hij zich in de kijker door wereldkampioen te worden bij de zevenjarigen met Equipharma Dax van d’Abdijhoeve en door zijn selectie voor de WEG in Kentucky. In 2013 won hij de prestigeuze Grote prijs van Spruce Meadows met Candy. Deze resultaten zijn geen toeval. Pieter is permanent op zoek naar kwaliteit, innovatie en verbetering in een professionele omgeving. Een realisatie van Geerkens - Hippico is hier een logische stap in.

Deze sportstal bestaat uit een ruimte binnenpiste van 78m x 32m, 35 ruime opendraaiende semi-luxe stallen, uitgebreide zone aan wasplaatsen, een opslagplaats voor materiaal, stro en hooi van 50m x 56m.


Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Stal Leemans

Moderne sportstal met ruime indoor, Semi-Luxe boxen, overdekte stapmolen,...

Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Jos Lansink

Jos Lansink is een monument in de springsport. Op zijn palmares heeft hij reeds ontelbaar veel overwinningen staan waaronder de grote prijs van Spruce Meadows (2004) en Wereldkampioen in Kentucky (2006) een aantal van zijn hoogtepunten zijn uit zijn carrière. In 2004 heeft Jos gekozen om zijn eigen handelstal uit te bouwen. Hier opteerde hij voor de expertise en know-how van Geerkens - Hippico. Wij waren partner in  het realiseren van een state of the art hippisch complex met ruime indoor, semi-luxe stallen met de nodige accomodatie voor grooms etc. en een apart opslaggebouw met KI ruimte.


Hover om in te zoomen, klik om te bekijken

Sak ten Bossen